faq enrichment programs

Young Engineers Timișoara Întrebări frecvente

Faceți clic pe o întrebare pentru a primi răspunsul nostru

Î: Care este logica în a avea elevi de vârste diferite în cadrul aceleiași clase?

Răspuns: În cadrul programelor de dezvoltare YE, copiilor le sunt puse la dispoziţie materiale educaționale la care nu au acces, de obicei, la școală la vârsta lor. Este posibil ca nici măcar unii adulți să nu cunoască principiile predate. Ca atare, programele de dezvoltare prezintă tuturor o platformă de un anumit nivel de pregătire teoretică. Modelele vin cu piese care permit fiecărui copil să construiască și să inventeze în funcție de pasiunile și abilitățile sale. Acestea fiind spuse, s-ar putea să existe doar un decalaj social, așa că, dacă un copil de vârstă mai mare va participa la program alături de alţi copii mai mici, vă putem doar recomanda să participe la program cu un coleg sau un prieten interesat.

I. Cati copii sunt intr-o clasa?

R. Numarul maxim dintr-o clasa este de 16 copii pentru programul Provocarea LEGO si Galileo Technic. Marimea acestor clase permite instructorilor nostri sa acorde fiecarui copil atentia individuala cuvenita pentru a obtine cel mai bun aport personal.

Î: Lecţiile nu sunt prea lungi? Copiii nu-și pierd interesul?

Răspuns: Sincer, nu. La începutul fiecărei lecţii ei învaţă despre un subiect anume, după care sunt nerăbdători să înceapă construcţia, astfel încât să se poată juca la final. Când lecţia ia sfârşit, mulţi dintre copii nici nu realizează cât de repede a trecut timpul.

Î: Poate un copil de clasa mică să înţeleagă subiectul lecţiilor?

Răspuns: Programele noastre sunt special concepute pentru copiii din această categorie de vârstă. Programele și atelierele noastre sunt active de câțiva ani și toate s-au bucurat de un mare succes. Fiecare lecție include o poveste de fundal familiară cu experimente hands-on corespunzătoare. Vă invit să întrebați copiii la sfârșitul lecției ce au învățat și veți fi surprinși să auziți cât de mult pot înțelege la această vârstă.

Î: Copilul meu are 5 ani și jumătate (preșcolar), este dotat și este interesat să participe. De ce nu este posibil?

Răspuns: Chiar dacă copilul dvs. este talentat, el trebuie să fie capabil să citească și să scrie, precum și să cunoască matematică mai complexă decât adunarea și scăderea. Prin urmare, vă recomandăm să așteptați un an suplimentar pentru a evita orice frustrare pe care copilul o poate simți dacă nu este în măsură să țină pasul cu restul clasei. Vom fi foarte fericiți să vă vedem anul viitor.

Î: Copiii pot lua cu ei acasă modelele create în cadrul lecţiei?

Răspuns: Din păcate, kiturile sunt foarte scumpe și, prin urmare, trebuie să rămână cu instructorul, care le va transmite de la o clasă la alta. Copiii lucrează și iau acasă ceea ce învață. Acest lucru include principii de fizică, matematică și inginerie.

Dacă aveți orice alte întrebări Contactaţi-ne